Stomverbaasd was ik dat Zep het heeft gehaald. Faaaantaaastisch alleszins. Maar waar bleef Whole lotta love? Klassiekers uit de 60’s waren er te weinig of waren te laag genoteerd. Deze muziek komt te weinig, wat zeg ik, veel te weinig aan bod op de radio….laat dit een les zijn voor de radio 1 bonzen…wij willen meer en betere muziek op de radio. Wij willen niet langer de unserved audience blijven.
Dat er zoveel nummers niet werden gestemd door de luisteraars heeft daar alles mee te maken…ze worden gewist in het collectieve geheugen (Layla bijv.). Een tijdje geleden tikte ik nog een CD op de kop met meer dan twintig verschillende versies (ook verschillende stijlen) op de kop van Stairway…Het beste bewijs dat dit een nummer 1 waard is. De versie in december 2007 in Londen was overigens ook subliem, zeker vanop de eerste rij…..Goe bezig…probeer nog te verbeteren…..