Gisterennamiddag gedraaid op de Kruiskoutermolen met Jan, onder een af en toe grauwe wolkenhemel. Een merkwaardige dag, want vaak was er laag bij de grond wind, en toch leken onze wieken deze wind straal te negeren. De bomen staan volop in hun blad, en dat zal er ook wel mee te maken hebben, dat de wind als het ware er over heen shuift.

Weinig bezoekers, wel enkele meel/bloem zoekers die zelf hun broodje wensen te bakken. En alweer een man, die onze molen op schaal wil nabouwen. Binnenkort kunnen we een tentoonstelling organiseren met schaalmodellen van de molen.:-). Ook Maarten kwam even langs, onze vroegere “derde” molenaar. Ook enkele communicekantjes waar de ouders maar wat graag foto’s schieten om en rond de molen. Eentje wist te vertellen dat Te Rullgem in Herzele vandaag ook draaide.

Ik wacht nog op nieuws van Johan, om onze draaikalender te vervolledigen.

We haalden iets meer dan 1200 toeren vandaag.

Volgende draaidag op 24 mei.